Elromlott a VGA-ÁM? (8800GT)
Figyelt kérdés
Tegnap játék közben be kockásodott a kép és lefagyott a gép ujrainditottam és megint bekockásodott.Aztán megint ujra inditottam és jó lett. Át telepitettem a video drivert,de játék vagy 3d vantage közben bekockásodik a kép és lefagy,de amugy meg müködik film is megyen,már azt is megnéztem,hogy rendesen van-e csatlakoztatva.Vehetek ujat?2012. febr. 13. 15:57
1/4 anonim válasza:
Lehetséges okok:
- Túlmelegedés -> ellenőrízd a hőfokot
- Púpos koncik -> nézd meg a kártyán, nincs-e mefgolyás vagy púpos kondenzátor
- Rossz driver -> telepítsd a legfrisebbet
- Memória probléma -> futtass memtest86+ ellenörzést
2/4 anonim válasza:
Próbáld megsütni ha nem javul éés kockázik meg stb hátha utána jó lesz.Ha nem veszel újat használtan.
3/4 A kérdező kommentje:
Megsütni? Azt hogyan? Am nem melegszik semmi baja mig nem kezdek játszani.És külsőre sincs semmi elváltozás rajta.
2012. febr. 13. 19:58
4/4 Zsolttötötötötö válasza:
Túlmelegedett a gpu!
Házilag megoldható, de nem tart örökké:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!