Mivel Windows 7-et telepítettünk, újra kellett telepíteni az epson sx218 multifunkciós készüléket. A problémám az hogy, a scan nem működik, mert illesztőprogramot kér! Mit tegyek, hogy a scan működjön? Kérem segítsenek!
Az azt jelenit hogy nem fogadta el a drivert
És driver frissítésével próbálkoztál?
tehát nem sepup meg insatall
hanem az eszközkezelőből? mert lehet hogy fent van a driver csak a win7 nem tudja:))
tehát ugy csináld hogy kitallózod a drivert neki
Próbáltam az eszközkezelőből is, de ez az üzenet: a windows megállapította, hogy az eszköz illesztőprogramja naprakész.
Kerestem a számítógéppel a c meghajtón is, de ugyanez az üzenet!
Akkor töröl le és újra
melyik fajta win 7 van a géped
?
tipusa ?
MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP2
Pentium Dual-Core CPU E6700 @ 3.20GHz, 2.0GB RAM, ATI Radeon HD 5500 Series, 500GB HDD
Asus Vento
Az USB.kábel hossza a gond.mert minnél rövidebb annál jobb,Mivel az usb kábel hossza bezavar a scannelés során.
figyeld meg hogy a rövidebb drágább először a boltban néztem én is hogy mér a rövidebb a drágább..sok sikert!
Nem egyszerű a használata az epson scannek, de minimum egy doktori kell hozzá hogy legalább a felét megértsem, hogy mit s hogyan kellene csinálni, hogy tetsszen a gépnek is ;).
Az epson scan életre hívása: A teljes driver -vagy legalábbis ezen része tuti kell hozzá - feltelpítése után indítsd el az "event manager" t s azon belül be lehet állítgatni hogy - de nyilván minden epson nyomtató és lapolvasó más más képességekkel megáldva, miben mentsen illetve felbontás stb a másik feléhez pedig summa cum-laude kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!