Pcguru22 kérdése:
Miböl lehet észre venni ha a procimnál a negyedik mag hibás?
Figyelt kérdés
sikeresen kinyitottam anegyedik magot egy athlon x3nál a stabil teszten kivül miböl veszem észre ha hibás?2012. febr. 12. 19:15
1/3 anonim válasza:
Gyötörd ronggyá szegényt mindenféle tesztekkel. WinRAR, Intel Burn Test (nevével ellentétben nem csak Intelhez jó), Prime95, 7-Zip, CineBench, meg ami csak eszedbe jut. Ha bárhol hibázik, lefagy a rendszer, kékhalál stb, akkor valszeg hibás. Ha mindent hibátlanul vesz, akkor valszeg hibátlan, ez esetben gratula az "új" 4 magos procihoz. :)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. febr. 12. 19:23
3/3 anonim válasza:
Elég nagy szerencse kell hozzá, hogy hibátlan legyen.
Nekem x2böl sikerült x4 hibátlanul, Elég sok pénzt spóroltam vele... Rizikós volt de nembiztos h még1x megpróbálnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!