LAssú a laptopom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lenne 1 problematikám van 1 ASUS k40ie nevezetű laptopom és eléggé belassult. Vírus védelem ellen a Kaspesky 2012 őt használom futattam de nem talált 1 vírust sem továbbá a spyware 2012 es verzióját is használtam abba talált férgeket kitöröltem de nem gyorsult. Ha valakinek lenne jó tanácsa meghallgatnám. SZámítógépem tulajdonságai: -Win7 (32bit) -Pentium (R) Dual-COre CPU T4400 @ 2.20GHz proci -4, 00 GB Ram -Nvidia G force 310M (512mb) A szoftvereket Driver Max nevű programmal frissítem mindig. Valaki segítene?2012. febr. 12. 17:24
11/13 A kérdező kommentje:
Ja és az normális, hogy a Windows mappa 19,2 gigát foglal?
2012. febr. 13. 20:27
12/13 cipi8 válasza:
Ezért szoktunk mindent ami nem a rendszerhez tartozik más partícióra tenni, és akkor telepítéskor csak a C meghajtó tartalma megy el! Nálam a C-n csak az OS és a progik vannak!
13/13 anonim válasza:
Nézd ezt át. Szerintem jó, mert szakemberek írták. Különben nem nagy a 19 GB, rendszernek. Sajnos ez mindíg tovább hízik, és egyszer eljön a nagy pucolás ( ujrarakás) időszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!