Keksz kérdése:
Miért áll le az egerem működése csak úgy?
Figyelt kérdés
Egy GXT 14 gamer egerem van már úgy másfél éve. Azt csinálja, hogy néha csak úgy előzetes jelzések nélkül egyszerűen megáll a kurzor, de az egér továbbra is világít. Kábelt kihúztam, visszadugtam, semmi. Ha újraindítom a gépet, szépen megy megint, de nagyon idegesítő hogy állandóan csak úgy meg-megáll és újra kell indítani.2012. febr. 12. 15:24
1/6 Panda Péter válasza:
azért, mert az nem "gamer egér", hanem egy szutyok. és ezt most cikizésből mondom, jobban jársz, ha veszel egy normális egeret, használt MS WMO 1.1A-t láttam hardveraprón 3k-ért, az nem pénz érte (Logi MX518 is volt 5k körül).
2/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi :D Azért annyira nagyon nem szutyok, majd' másfél évig hiba nélkül működött.
2012. febr. 12. 18:02
3/6 Panda Péter válasza:
az egyik geniusom meg majd' 10 évig. van egy golyós MS egerem, majdnem idősebb, mint én, az is működik (ill. működött, amíg ki nem operáltam belőle a mikrokapcsolókat :D)
4/6 A kérdező kommentje:
én kérek elnézést. :D
2012. febr. 12. 20:19
5/6 Panda Péter válasza:
muszáj volt, jobb kapcsolók vannak benne mint a razeremben.
ha igazán jó és olcsó gamer egeret akarsz, itt megkaphatod:
6/6 Panda Péter válasza:
a külseje ne tévesszen meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!