Windows XP SP2-re felraktam a (PRO XP-t) egy alaplapi drivert, és utánna amikor feltelepíteném ezt a Chipset-et, ahhoz hogy legyen internet (INF_allOS_9.1.2.1008_PV) akkor ezt írja ki, de miért?
Figyelt kérdés
Pedig már sokszor csináltam így, akkor nem volt vele baj, most kiírta! Igaz egy másik winchesteren, de mást viszont rá tudtam telepíteni csak ezt nem!
2012. febr. 11. 14:09
1/5 A kérdező kommentje:
Direkt levoltak mentve, hogy ezek kellenek ehhez a géphez, amikor XP Professional kerül rá (SP2)
2012. febr. 11. 14:10
2/5 A kérdező kommentje:
win7nél nem kéne foglalkozni az ilyenekkel, de azt meg nem találom perpill.
2012. febr. 11. 14:32
3/5 anonim válasza:
Úgy bírom, mikor valaki lefotózza a monitort és azt a képet tölti fel, mert még ahhoz is hülye, hogy printscreent csináljon...
Amúgy én javasolnék egy DriverPacks letöltést. Azon minden driver rajta van és nem kell keresgélni, hanem rá lehet bízni a rendszerre és majd megtalálja a CD-n, hogy melyik kell.
4/5 A kérdező kommentje:
igen azért fotóztam le képzeld, mert ez egy másik vinyó és nincs net h noob, vagy kepfeltoltes.hu-ra fekrakjam -.-"
2012. febr. 11. 22:26
5/5 A kérdező kommentje:
de azthittem a kérdésből ez feltűnt.. xD
2012. febr. 11. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!