Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows XP SP2-re felraktam a...

Windows XP SP2-re felraktam a (PRO XP-t) egy alaplapi drivert, és utánna amikor feltelepíteném ezt a Chipset-et, ahhoz hogy legyen internet (INF_allOS_9.1.2.1008_PV) akkor ezt írja ki, de miért?

Figyelt kérdés

[link]

Pedig már sokszor csináltam így, akkor nem volt vele baj, most kiírta! Igaz egy másik winchesteren, de mást viszont rá tudtam telepíteni csak ezt nem!

2012. febr. 11. 14:09
 1/5 A kérdező kommentje:
Direkt levoltak mentve, hogy ezek kellenek ehhez a géphez, amikor XP Professional kerül rá (SP2)
2012. febr. 11. 14:10
 2/5 A kérdező kommentje:
win7nél nem kéne foglalkozni az ilyenekkel, de azt meg nem találom perpill.
2012. febr. 11. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy bírom, mikor valaki lefotózza a monitort és azt a képet tölti fel, mert még ahhoz is hülye, hogy printscreent csináljon...

Amúgy én javasolnék egy DriverPacks letöltést. Azon minden driver rajta van és nem kell keresgélni, hanem rá lehet bízni a rendszerre és majd megtalálja a CD-n, hogy melyik kell.

2012. febr. 11. 16:19
 4/5 A kérdező kommentje:
igen azért fotóztam le képzeld, mert ez egy másik vinyó és nincs net h noob, vagy kepfeltoltes.hu-ra fekrakjam -.-"
2012. febr. 11. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:
de azthittem a kérdésből ez feltűnt.. xD
2012. febr. 11. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!