Lécci ajáljatok olyan alaplapokat, amelyeken van olyan kék bemenet, amire a monitort lehet kötni!?
Figyelt kérdés
AMD phenom II x4 960T proci meg SAPPHIRE HD7950 3GB GDDR5 VGA-t szeretnék majd venni hozzá!!!2012. febr. 11. 13:39
1/12 anonim válasza:
Monitort a kártyára kell rakni.
2/12 A kérdező kommentje:
De ha azon nincs olyan bemenetel,akk csakis az alaplapra!!nem??
2012. febr. 11. 13:41
3/12 anonim válasza:
Nem.
Kell egy DVI-VGA átalakító.
4/12 anonim válasza:
Már bocsánat kérdező, de te hülye vagy.
5/12 A kérdező kommentje:
Azért kéne,hogy segíts!!!!
2012. febr. 11. 13:52
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
A monitorodat a VGA-ra kell kötni.
Gondolom a monitorodon csak D-SUB van, és a VGA-n amit néztél az nincs.
Semmi gond a gyártó ad mellé DVI/D-SUB adaptert és a probléma megoldva!
8/12 anonim válasza:
Leírta Alex mi kell hozzá, de a videokártyához is adnak ilyen átalakítót. Egyébként lehet, hogy az alaplapra integrált videokártyával keverted ezt az egészet.
UI.: szerintem a 960T már kevés lesz a HD7950nek.
9/12 anonim válasza:
Amúgy ha már itt tartunk milyen is a monitorod? Vagy mennyi a max felbontása?
10/12 anonim válasza:
"UI.: szerintem a 960T már kevés lesz a HD7950nek."
Ezzel nem vagy egyedül, ezét is kérdeztem a monitora felbontását. Full HD-nál még csak csak elég az a CPU(persze nem teljesen, de ott úgy se az fps értékkel lesz gond), alatta már ajánlott hozzá egy izmosabb CPU, persze az megint más kérdés hogy full HD alá HD7950-et venni, botorság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!