Szerintetek milyen VGA illik a gépemhez?
Figyelt kérdés
AMD Athlon II 4400+ 2,31GHz, Asus M2N68-AM SE2,2GB DDR2 800MHz. Gta4-el akarok játszani egy 1366x768-as 19"-os monitoron.Én erre gondoltam: [link] Html#? Div=Specification. A vga 256 bites 1GB GDDR3.DirectX 10,1 illetve OpenGl 2,1-et tud amik nem tudom mit jelentenek. Valaki mondja el. Azt sem akarom, hogy vga vagy cpu limites legyen a gépem, amit szintén nem értek mit jelent. Köszönöm a válaszokat.2012. febr. 11. 13:36
1/2 anonim válasza:
A 4850es nem rossz.
Esetleg még ez:
Amúgy nem ártana egy kicsit a procidon húzni + még 2 giga ramot beszerezni és elég jól menne a GTAIV. (De így is szépen fog menni).
2/2 anonim válasza:
GTA 4-hez igen kevéske ez a gép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!