Tudnátok valami jó kis videókártyát ajánlani olyan 50-60ezer körül?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 20:30
11/25 anonim válasza:
Mennyiből akarsz gépet? meg milyet? összeraknak itt olyat besza-behu :D
12/25 A kérdező kommentje:
max 210-220ezer,attól többem már nincs rá!!!
2012. febr. 10. 21:11
13/25 anonim válasza:
14/25 anonim válasza:
AMD 960T+ 6970 rendes gyilkos.
15/25 anonim válasza:
Próbáltam a legjobbat belezsúfolni ennyi pénzbe... Szerintem ennél jobbat nem lehet! :P
16/25 A kérdező kommentje:
2012. febr. 10. 21:31
17/25 anonim válasza:
Most komolyan azért nem veszel 6950-et mert szebb házat akarsz? -.-'''''''''''''
18/25 anonim válasza:
6970-et*
meg tök csúnya az amit kinéztél meg felesleges ilyen drága ház, de tetudod.
19/25 anonim válasza:
Úúúúristen... Ezt az értelmiségi szintet... -.-" Most komolyan inkább nézzen ki szépen, de rááldozod a VGA-t??
20/25 anonim válasza:
én is ezt csinálnám :D vagyis gyűjtenék még pénzt. vagy leáldoznék a vinyón vagy a ramon, de NEM A VGA-N! a ház korrekt, én is azt akartam, de rájöttem, hogy akkor odd-t nem lehet a gép elejébe tenni, ami itt helyszűkületben zűrös. ezért inkább vettem egy olcsó, szép és viszonylag halk házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!