Na most akkor hogy is van ez a full hd-s monitoros dolog?
A faterom elment az Aquába egy ilyen monitort megvenni ( [link] mert hogy mindjárt itt a szülinapom, a mostani meg már úgy is régi, és jó lesz TV-nek stb...
Na de amikor megvette, észrevette a kiállított darabon, hogy nincsen rajta se D-Sub, se HDMI. Kibontotta a dobozt, a megvásárolt készüléken sem volt egyik csatlakozó sem, csak sima VGA csatlakozó. Akkor hogyan tudok én ezzel a monitorral Full HD-zni? Egyébként a kártyám egy HD4670-es modell. Apukám vissza vitte, és vissza kérte az árát, nem nagyon vitatkoztak vele az eladók.
Full HD-zni? A full HD jelentése: 1920x1080 pixel felbontás.
Ennyit jelent és semmi mást. Hogy ez most TV vagy monitor, hogy VGA bemenete van, HDMI, vagy bármi az már egészen más kérdés. A kettő nem függ össze.
Amúgy nem tudom értelmezni, hogy „nincs rajta D-Sub”…„csak sima VGA csatlakozó”. Tudtommal a D-Sub-ra szokták mondani, hogy „sima VGA csatlakozó”.
Egy ilyen monitoron már illik lennie egy digitális bemenetnek, még ha árnyalatnyi is a különbség. Szerintem jól tette hogy visszavitte, még jobban tette volna, ha vásárlás előtt tájékozódik. Ott van világosan: Csatlakozó: D-Sub
/csak gondolom nem volt ő sem tisztában azzal, hogy az mi is pontosan/
DVI vagy HDMI legyen rajta, arra figyeljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!