Szerintetek melyiknek van jobb hűtése az Asus hd 6850 directcunak vagy az msi hd 6850 cyclonnak? Melyiket érdemesebb megvennem?
Én se értem magam, nagyon erős volt a kijelentés(nézzétek el le vagyok kissé strapálva)!
A hűtési teljesítményre értettem, az MSI twin forzaival szemben, és az ASUS DirectCU II-jével! Persze itt se kell nagy dolgokra gondolni, egyszerűen olyan szinten már kellőnek tartom azt a pluszt valamelyik hűtésre!
Azért a Sapphire hűtése sem mondható rossznak, de persze az ASUS DirectCU II és TwinFrozr III hűtőktől kicsit le van maradva, de elenyésző...
Azért ez a hűtés se rossz:
Nemgáz! Nem foglak lepontozni, sőt, mindig felpontozlak, mert alapból tudom, hogy értesz hozzá, csak most zűr van nálad is... :/ Én csak azt mondom, hogy nem fizetnék +10-20K-t egy hűtőért...
Off:
Gyógyulj meg! :)
Köszi, am megyek is nem rontom a levegőt.
Üdv és jó éjt mindenkinek!
Na, nagyjából tiszta a fejem!
Annyit gyorsba árulj el, hogy milyen gépbe kell, és hogy mennyiből VGA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!