Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erről az egérpadról véleményetek?

Erről az egérpadról véleményetek?

Figyelt kérdés

Eddig megfogott az egér pad nem tudom mennyire alkalmas játékra de nagyon úgy néz ki arra van

[link]

2012. febr. 10. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én egérpadér nem adnék összintén szólva többet pár száz forintnál.Ennek az árán már egy használható egér is kijön.
2012. febr. 10. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
hát, előzőkém, akinek a részletek is fontosak, azok nem vesznek 100 Ft-ért egy sima kemény műanyag felületű egérpadot a Tesco-ban. a kényelemben ez sokat számít, és azért még nem annyira drága (mint amennyire az tud lenni), és ha Roccat, akkor gond nem nagyon lehet vele, lehet, hogy én is ilyet veszek, és bizony fölötte az egerem drágább lesz...CM Storm Sentinel Advance
2012. febr. 10. 15:27
 3/5 A kérdező kommentje:
igen veszek 1 x7 et mondjuk az se sokkal több az egérpadnál csak tudod ha "játszani szeretnék vele nem mind1 hogy asztalon vagy 1 100ft-s tescos egérpadon tolom mert azon aztán sokkal jobb nem?
2012. febr. 10. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
500FT-ért van a TESCO-ban kiváló egérpad, aminek a végén van egy puha szivacs réteg amire meg tudod támasztani a kezed és tökéletesen kényelmes! Ennyit nem adnék egy sima egérpadért, ettől nem lesz több FPS-ed...
2012. febr. 10. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:

jó egérpad, nekem is ilyen van, egy x7 710bg mellett.

tökéletesen megvagyok vele elégedve , igazi gamer pad.

kis senitivityhez a legfaszább mert az egérnap hatalmas.

üdv

2012. febr. 10. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!