Zúg a gépem, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom a gépem és 1óra után szinte mindig el kezd zúgni a ventilátor de iszonyatosan hangosan és már egyre jobban zavar Nem ér hozzá semmi nincs kilazulva. Nem tudom hogy mi lehet. De amint hozzáérek a géphez elhalhat 1-2perc és újra is kezdi.2012. febr. 9. 21:01
1/11 anonim válasza:
Lehet, hogy valamit rezegtet a venti pörgése. Vagy már régi és kopott ( ha a ventinek van ilyen hangja... )
2/11 A kérdező kommentje:
Annak van. De csak úgy mellesleg most ahogy rá tettem a kezem az egész gép rezeg szinte.
2012. febr. 9. 21:06
3/11 tamasoft válasza:
Lehet hogy billeg kicsit a ház, vagy belül kilazult valamelyik csavar, ami egy bizonyos hőmérséklet elérésével egyidejűleg rezonálni kezd. Szedd le az oldalát, porszívózd ki óvatosan, húzd meg a csavarokat. Valamennyit egész biztosan segít majd.
4/11 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem hogy a videokártya hűtő a ludas...(miközben pont azt csináltam amit az előttem szóló írt) Bekapcsoltam a gépet most így a pucolás után akkor vettem észre, + utána hangosabb voltó nem is 1 óra után hanem rögtön amint megnyomtam a bekapcsoló gombot és ez már nem zúgott hanem berregett, kattogott rendesen vagy hogy fogalmazzak. Nem ér hozzá semmi. De az benne a csúnya dolog hogy nincs egy hónapja hogy vettem a kártyát. (Radeon6770HD)
2012. febr. 9. 21:45
5/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy simán csapágyas a ventilátor?
G.
6/11 A kérdező kommentje:
De akkor ez előtt is egyből zúgott volna, és nem egyből. Nem? Amúgy elképzelhető.
2012. febr. 9. 22:05
7/11 anonim válasza:
A csapágyak kopása miatt adódó zúgás csak akkor jelenik meg, ha már (ki hitte volna) kopnak a csapágyak. Így ez bármikor jelentkezhet.
G.
8/11 A kérdező kommentje:
Az előbbi kérdésemet úgy értettem h napok óta ugye zúg a gépem. És ha kopna akkor amikor bekapcsolom egyből zúgna.Nem? Miért várna 1órát kb. De amúgy értem hogy mit mondasz.
2012. febr. 9. 22:13
9/11 anonim válasza:
Nos, összefügghet a fordulatszámmal is, ami meg a hőmérséklettel szóval komplikált.
Én is írtam egy opciót, ami illik a "tünetekre", ezzel csak az a baj, hogy csak egy lehetőség a sok közül, így csak találgatni tudunk.
Javaslom, hogy keress egy ismerőst, aki ért hozzá és meg is nézné személyesen.
G.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mindenkinek ment a pacsi :D
2012. febr. 9. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!