Maxell pendrive kódolva. Megszüntetése? ötlet?
Figyelt kérdés
Kaptam egy maxell 16gb os pendrivot ismerőstől mert elbaszkurált rajta valamit és nekem adta hátha tok vele kezdeni valamit! 16gb ból eddig felismert 2 mbot két partíció van egyik 2 mb másik meg a többi és a 2. az levan kódolva egy éves a cucc kódját nem tudja és hogy lehetne ezt megszüntetni? Volt rajta egy lockv100 as prog azzal volt kódolva de nincs rajta már az sem! Help!2012. febr. 9. 20:46
2/5 A kérdező kommentje:
formázom de akkor csak az a 2mbos kis valamit formázza a titkosítottat azt nem engedi!
2012. febr. 9. 20:56
3/5 A kérdező kommentje:
jaaa és win7 telepítővel nemtudtam formázni nem ismerte fel meg win xpvel sem!
2012. febr. 9. 20:57
4/5 anonim válasza:
Partícionáld először, aztán formázd.
5/5 A kérdező kommentje:
nem engedi! az xp úgy írja hogy ismeretlen eszköz! vagyis a telepítője a win 7 az meg fel sem ismeri!
2012. febr. 9. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!