Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd fx-8120 hoz milyen alaplap...

Amd fx-8120 hoz milyen alaplapot vegyek?

Figyelt kérdés
a vga egy hd7950-es lesz
2012. febr. 9. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"hd 7950 és fx 8120 al mire készülhet ?:D"

Ezek szerint csak "simán" nem lehet "járatni" őket? muszáj tuningolni?-.-

2012. febr. 9. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:

nem de számomra eléggé egyértelmű jel az hogy amd egyik leujabb legjobb(8150 | szerverbe valót ne nézd)

elég erős videókártya

és 40ezret akar alapra szánni

aki ilyet vesz szerintem teljesítményre hajt és ha most nem is akar tuningolni rájön hogy tuningal nagyon teljesítmény és akar majd és kellhet később

2012. febr. 9. 17:56
 13/17 anonim ***** válasza:

legjobb processzora*

nagyobb*

bocsi irásért netbookrol vagyok és fekszem :D

2012. febr. 9. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:

"számomra eléggé egyértelmű"

Az emberek elég sokat kidobnak feleslegesen csak kb azért mivel meg vannak győződve hogy ami drágább nekik jobb is lesz. A kérdező egy szóval nem írta hogy neki arra kell(ezt írhatnád hogy igen vagy nem kérdező mert akkor felesleges az egész cécó), és jelenleg az a megtakarított pár ezer forint se rossz dolog.

"szerverbe valót ne nézd"

Az egész bull architektúra "szerverből van butítva", és a 8150 és 8120 között alig van különbség.

"bocsi irásért netbookrol vagyok és fekszem :D"

Én meg fotelből elve az asztali előtt se tudok helyesen írni, szóval inkább én kérdek ezért elnézést :D

2012. febr. 9. 18:03
 15/17 anonim ***** válasza:

a szervernél az Opteron gondoltam(és igen ez 1 butitott változat de nem szerverbe szánták)

a kettő között csak frekvencia külömbség van azért irtam h egyik legerősebb mivel közel ugyanakkorák

amugy kérdező mondhatnál vm-t mire kell

2012. febr. 9. 18:08
 16/17 A kérdező kommentje:
eyefinity-zni szeretnék
2012. febr. 9. 18:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Az inkább VGA függő, nem alaplap!
2012. febr. 9. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!