Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus HD6950 1GB vagy Sapphire...

Asus HD6950 1GB vagy Sapphire HD 6950 2GB? Melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 22:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mihez elég?

it inkáb ár számít ha asus 10ezerel olcsób legaláb akor azt ved

2012. febr. 6. 23:01
 12/17 anonim ***** válasza:

"az meg, hogy a sapphire fórumán panasz van a sapphire-ra, nonszensz"

Ha Sapphire alkalmazottja, a moderátor hirdetményeket ad ki kártyákról, hogy hibás szériák, az tényleg nonszensz, de nem olyan értelemben, ahogy te gondoltad.

Mindegy, a másik fele érdekesebb. A 2 giga RAM. Hány játékot tudnál mondani, amihez kell? Csak mert a sok kacat konzolport full HD-n általában még 512-t se használ ki, nemhogy 1 giga fölé menjen.

Biztos vannak kivételek, de én inkább a kérdezőt kérdezném a felhasználási céljáról.

2012. febr. 6. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

4 Monitoron akar full hd ban játszani

két idö dimenzióban és 3D ben.

2012. febr. 6. 23:11
 14/17 Panda Péter ***** válasza:

"Csak mert a sok kacat konzolport full HD-n általában még 512-t se használ ki, nemhogy 1 giga fölé menjen."

ebben tökéletesen igazad van, de ha a kérdező pont ezekkel az optimalizálatlan konzolszökevényekkel akar játszani, akkor nem jó, ha elfogy alóla a ram.

illetve én tartom magam ahhoz, hogy igazából már egyik sem túl jó vétel, úgyis nemsokára jön a HD7800 széria.

2012. febr. 6. 23:27
 15/17 A kérdező kommentje:

Ez eddig eszembe se jutott igazad van

Ki is néztem magamnak a 7870-eset.

Majd még meglátom de márciusig biztos várok.

Árat nagyjából tudsz rá mondani mert eddig nem nagyon találtam.

2012. febr. 6. 23:35
 16/17 anonim ***** válasza:
60ezer körül lesz legalább de ez a forintól is függ (enyi erös forintnál lesz), de ennél többre számíts szerintem.
2012. febr. 7. 08:53
 17/17 anonim ***** válasza:
én még a gamer fórumokra se adnák mert belegondolva kb olyan emberek írnak oda akik az utolsó mhz-et is kihatják az adott kártyából csak hogy +20-30 fps legyen egy játékba mert szerintük akkor játszanak jobban ha 300 helyett 320 fpsük van. amúgy az összes gyártónak van selejtes terméke de ettől függetlenül nem kell egyből leminősíteni. nekem ment már tönkre msi, sapphire meg asus kártyám is de ettől függetlenül ugyan úgy ajánlom őket és éppen azt veszem amelyikre pénzem van.
2012. febr. 7. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!