Asus HD6950 1GB vagy Sapphire HD 6950 2GB? Melyiket ajánlanátok?
Mihez elég?
it inkáb ár számít ha asus 10ezerel olcsób legaláb akor azt ved
"az meg, hogy a sapphire fórumán panasz van a sapphire-ra, nonszensz"
Ha Sapphire alkalmazottja, a moderátor hirdetményeket ad ki kártyákról, hogy hibás szériák, az tényleg nonszensz, de nem olyan értelemben, ahogy te gondoltad.
Mindegy, a másik fele érdekesebb. A 2 giga RAM. Hány játékot tudnál mondani, amihez kell? Csak mert a sok kacat konzolport full HD-n általában még 512-t se használ ki, nemhogy 1 giga fölé menjen.
Biztos vannak kivételek, de én inkább a kérdezőt kérdezném a felhasználási céljáról.
4 Monitoron akar full hd ban játszani
két idö dimenzióban és 3D ben.
"Csak mert a sok kacat konzolport full HD-n általában még 512-t se használ ki, nemhogy 1 giga fölé menjen."
ebben tökéletesen igazad van, de ha a kérdező pont ezekkel az optimalizálatlan konzolszökevényekkel akar játszani, akkor nem jó, ha elfogy alóla a ram.
illetve én tartom magam ahhoz, hogy igazából már egyik sem túl jó vétel, úgyis nemsokára jön a HD7800 széria.
Ez eddig eszembe se jutott igazad van
Ki is néztem magamnak a 7870-eset.
Majd még meglátom de márciusig biztos várok.
Árat nagyjából tudsz rá mondani mert eddig nem nagyon találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!