Adnak DVI kábelt a HD6770 1GB videó kártyához?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy Sapphire HD6770 karit és a monitoromon DVI és D-SUB aljzat van, de a kártyán csak DVI van. Adnak olyan kábelt hozzá?Köszi2012. febr. 6. 21:07
1/7 anonim válasza:
Kártyához nem adnak kábelt. Csak átalakítót.
2/7 A kérdező kommentje:
Az nekem tökéletesen megfelel ha D-SUB ról DVI ra alakítót adnak.Köszi
2012. febr. 6. 21:17
3/7 anonim válasza:
Viszont azt meg nem használnám, ha már van digitális jel, miért azt küldöd? Na mindegy. Monitorok mellé szoktak adni, de nemár hogy annyira földhözvág egy DVI kábel ára...
4/7 A kérdező kommentje:
Na ez most kifogott rajtam, nem értem 3-as válaszoló mire gondolsz:)
2012. febr. 6. 21:31
5/7 anonim válasza:
A DVI digitális, a D-SUB analóg.
A DVI-nek szebb a kép, és mivel a monitorodon van DVI és a kártyán is ezért azt használd ne a D-SUB-ot.
6/7 anonim válasza:
DVI kábelt a monitorhoz szoktak adni (már amelyikhez). Ha nem adtak, akkor vegyél és használd azzal, ne D-Subbal.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem már, köszi hogy elmagyaráztátok.Megy a zöld.Helo.
2012. febr. 6. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!