Melyik processzorok jobbak? (Intel Dual Core, Quad Core, i3, i5)
Figyelt kérdés
Intel Dual Core, Quad Core, i3, i5 vagy milyen teljesítményű sorrendben vannak?2012. febr. 6. 18:48
1/14 anonim válasza:
Dual Core, régi i3, Quad Core (már ha a Core 2 Quad-ra gondoltál) Sandy i3, i5
2/14 A kérdező kommentje:
Szóval akkor az i5 meg az i7 a legjobb fajták?
2012. febr. 6. 18:53
3/14 anonim válasza:
LGA1155-be illeszkedők igen.
Am a legjobbak azok LGA2011-be illeszkednek, csillagászati áron.
4/14 anonim válasza:
Igen, de pontos típusok kellenének hogy ezt meg lehessen mondani, mert van olyan i3 ami jobb egy i5-nél, i5 ami jobb egy i7-nél...
5/14 anonim válasza:
Ja igen, elvileg úgy van hogy az i3 az alsó kategória(az alatt még Sandy-nél van Pentium, és Celeron) az i5 a közép és az i7 a felső. Na ez egy foglalaton belül érvényes is, de köztük nem éppen. Pl.:i7 920(LGA1366) jóval gyengébb mint I5 2500(lGA1155) stb..
7/14 A kérdező kommentje:
hat eszt nem nagyon értem:D de azért kérdem mert szeretnék venni egy laptopot és kinéztem egy elérhető árban levő Intel Core i5 2.5 GHz processzorral rendelkezőt és ahogy láttam az i7-ek jobbak meg csak az i5-nel csak én nem nagyon értem ezeket és gondoltam megkérdem itt.
2012. febr. 6. 19:01
8/14 anonim válasza:
Mire kell ?
Szerintem egy i3 elég laptopban.
9/14 A kérdező kommentje:
mert én ha már egyszer laptopot veszek akkor olyat vegyek hogy 5 év után se keljen kicseréljem
2012. febr. 6. 19:06
10/14 anonim válasza:
Már 3 év után cserélni fogod, nemhogy 5 után, ahogyan fejlődnek. Erre jobb, ha felkészülsz. Egyébként, ha nem a legújabb játékokra kell, akkor bőven elég egy I3-is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!