Egy 60 fps-el készült videón látszik a különbség egy 1/60-as és egy 1/1000-es záridővel készült videón?
Képeknél természetes szerintem! Videonál is?
Köszi a válaszokat:)
Persze, hogy látszik, de megnézem én, hogy melyik otthoni képrögzítő eszközön tudod állítani a záridőt videófelvétel üzemmódon.
A záridő és a képkocka/másodperc két teljesen különböző fogalom és tetszőlegesen eltérhet egymástól. Az elemi kockákon a mozgás sokkal kivehetőbb lesz, kevésbé elmosódott lesz, persze ezzel egy időben sötétebb is, hacsak nem kompenzálsz rekesszel.
Amugy ez az egész azért érdekel mert Twixtorral beszeretném lassitani a felvételeket! Egy két fórumon olvastam hogy minél rövidebb a záridő annál szebb a program munkájának gyümölcse!
jah de van egy elég nagy problémám Sony Vegas Pro 10-et használok és hát majdnem videon van motion blur!! pedig mindegyik vidi stabilan állványról lett felvéve!
Talán a Twixtor jobban müködne Adobe Affter Effects cs4,cs5-el mint a Sony vegas pro 10-el! Köszi a segitséget, tippeket!
Érdekes, én még nem találkoztam ilyen otthoni kamerával, de tök jó, hogy ilyen is van már.
Egyébként ezen a videón minden nagyon szépen látszik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!