Milyen laptopod van? (gyártó/tipus) Elégedett vagy vele?
Figyelt kérdés
És mióta van meg?
Nekem ASUS K53-as széria van 2011. nov. 09. óta. Eddig jók a tapasztalataim.
Előtte MSI CR500X volt, arról már kevésbé jó a véleményem.
2012. febr. 5. 12:54
1/11 anonim válasza:
Dell Inspiron 15R (N5110)- es típusom van, június óta. Összességében elégedett vagyok vele, bluetooth-szal nem békültem még ki, illetve a kicsit hangos billentyűzettel.
2/11 anonim válasza:
Toshiba Satellite A300-1NO
Jól megvagyok vele.
4/11 anonim válasza:
Samsung R528, 2 éves
elöte MSI cx610 ha igaz > kuka let és igazán nem tetszet sajnos kezdetöl csalodtam bene
5/11 lindmayer válasza:
e-728
májusban vettem, és tökéletesen elégedett vagyok vele
6/11 anonim válasza:
msi megabook ex623x-080
nyáron lesz 3 éves
teljes mértékben elégedett vagyok vele van rajta minden csilibili stb, játszani is bőven lehet vele szóval számomra tökéletes
7/11 A kérdező kommentje:
Minden eddigi választ köszönök. Mentek a zöld kezek!
Jöhetnek még további válaszok is!
2012. febr. 5. 17:25
8/11 anonim válasza:
HP Pavilion g1201eh szeretem nagyon de még csak 1 hónapos :) nem csalódtam!
9/11 anonim válasza:
Srácok! Közületek nincs valakinek olyan laptopja amit nem használ,nem is kellneki mivel régi? Gericom,Portcom,Albacom,Chiligreen laptopokra gondolok,és ha van mennyiért adná el?
10/11 anonim válasza:
Fujitsu-iemens Amilo Xa3530.
2,5 éves és egy rakat xar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!