Miért van az, hogy vettem 4 GB RAM-ot, de az Everest és a rendszerinformáció is csak 2,98 GB-ot ír?
Nekem is 4 gb-om van és amikor telepitettem a win7-et akkor véletlen a 32 bit-et tettem föl..
és megnéztem a rendszert és csak 2 gb volt benne..
tehát 64 bitesre kell váltaniod én is igy tettem és minden faxa :-)
báár már jól jönne 2x4 gb :)
"A 32 bites és a 64 bites kifejezések azt a módot jelölik, ahogyan a számítógép processzora (más néven CPU) az információt kezeli. A Windows 32 bites és 64 bites változatai tulajdonképpen a 32 bites vagy 64 bites processzorral rendelkező számítógépeken való alkalmazhatóságot jelölik.
A Windows 64 bites verziói nagyobb memóriát tudnak kihasználni, mint a 32 bites verziók. Ezzel csökken a memóriában a lapváltási folyamatokkal töltött idő, mivel több ilyen folyamat tárolódik a merevlemez helyett a véletlen elérésű memóriában (RAM). Más szóval, ez növelheti az alkalmazás általános teljesítményét. "
"De a 32-esnek is kezelnie kellene 4 GB-ot, nem?"
A 4 GB -ba minden beletartozik aminek memóriacím kell. Video RAM, cache memóriák stb.,innen a 2,98 GB.
"És a RAM kezelésén kívül mi a különbség a 32 és a 64 bites XP között?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!