Miért gyenge a válaszidő HDMI kimenettel? Ha arrább húztam az egeret kis késéssel mutatkozott meg a tv-n. Mi lehet ennek az oka?
Szóval kipróbáltam, hogy a laptopomat tv-hez kötöm HDMI csatlakozóval fullHD felbontással. Valamiért a tv késése kb 100-150 ms körül lehetett.
Laptop tulajdonságok: Toshiba satellite A660 13-p (i5 2x2.26GHz, Nvidia GT 330m, 8Gb RAM) Elvileg 2048 x 1536 -as felbontást is tud kimenetre, 1920*1080-at 100Hz-en)
D-sub kimenettel minden gond nélkül szoktam hozzá használni 1600*1200-as monitort kiterjesztve-> szerintem a videókártya nem lehet hibás érte.
köszönöm
- a laptop vga-k nem a legjobbak
- lehet hogy nem olyan jó minőségű a hdmi kábal
-nagy a tv-d válaszideje..
Üdv!
Tévék esetében bizony előfordul. Valszeg nem a válaszidő magas, hanem a bemeneti késés.
Ha van több HDMI csalakozó a tévén, próbáld másikra kötni. Van, hogy külön fel van tüntetve melyik van tévéhez. Továbbá a tévében ilyesmiket mint over/underscan, képjavítók stb kapcsolj ki és próbáld meg ismét.
Melyik van PC-hez*
Nekem még "reggel" van, meg hauwzik is odakin, meg ilyenek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!