Miben különbözik a kettő?
1, [link]
2, [link]
A perifériák majdnem ugyanazok,(HD5550 vagy HD6750) ennyi a különbség.Nyilván jobb a HD6750, de a nagy árkülönbség ad okot arra hogy a HD6750 vegyük meg? Tehát annyival jobb mint amennyivel drágább is.Érdemes volna a drágábbat venni?
AMD Dual Core 4050e 2.6GHz
2G DDR2 ram
Azona 400w amit először cserélek FSP Hexa 400ra(ezt már túltárgyaltuk).
Hát az a CPU nem valami erős, a 6750-nel még talán elbír, de egy kis tuning lehet hogy jól jönne.
Meg RAM is kell mindenképpen még 2GB, játékra 2GB már nagyon kevés.
Igen tudom, te vagy az én tanácsadóm ha úgy tetszik. Ugyan egy komolyabb kártyát írtál, de nekem lehet hogy elég lesz a HD6750. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Most már kezdem átlátni a dolgokat ami az ár/teljesítményt illeti:)
Aha így már látom, igen egy HD6770-et írtam bele, az még jobb kártya pedig, megéri az is az árát. Bár ha most írnám össze akkor ezt tenném bele, mert kicsivel olcsóbb:
De ezek az árak mindig változnak, szóval elég lett volna akkor összeíratni amikor már meg is veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!