Kezd meghalni a gép?
Nos már a gépem jó ideje meg van, és kezdem úgy érezni valami hardveres probléma akadt fel, de a RAM-ra gyanakszom vagy gőzöm sincs. Lényegében az a probléma hogy furcsa dolgokat csinál a gép pl nézek 1 filmet és a google chrome leáll teljesen és ha elakarom indítani újra akkor azt írja ki nincs elég erőforrás a program indításához.
Akkor valami memória utasítási hiba pár számmal: 0x2122c (ez csak egy kitalált szám tudjam szemléltetni mire gondolok)
Egyszer befagyott a Chrome és nyomni akartam egy CTRL+ALT+DEL-t de a rendszer nem reagált az utasításra, azt írta indítsam újra a gépet mert nincs elég erő végrehajtani.
Egy reinstall esetleg? Vagy mi lehet a gond?
Media player classicon nézek filmeket, kétlem ez annyira reterhelni a rendszert, mivel 3 GB RAM van betéve és AMD x3 processzor, tehát 3 mag bőven el bír ezzel.
a tápegység típusa, teljesítménye?
(teljes hardverkiépítés: CPU, grafikuskártya, RAM Típusa teljesítménye? ...OS:?
Köszi a válaszokat a MemTestet megpróbálom majd, a gépem pedig:
MSI 9600 GT 512 mb VGA
RAM azokat sajnos nem tudom, 3 GB Van bent, kingston
Processzor: AMD x3 425 2,70GHZ
táp: POWER Pentium IV & PFC MAX 550W
ATX12
Ami érdekesség, a tápegységet sosem húzom le mert ha kihúzom és utána visszadugom akkor nem kapcsol be a gép kb 20 percig. Olyan mintha várni kéne mire újra áramot ad neki, vagy gőzöm sincs. De a furcsa az alaplapon van 1 led, ami világít tehát kapja az áramot (a kicsi zöldre gondolok a VGA alatt) Tehát nem nagyon értem, de gondoltam megosztom ezt is hátha valamit ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!