Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket vennéd meg?

Melyiket vennéd meg?

Figyelt kérdés

Indokold a választásod. Köszi

1, [link]

2, [link]

2012. febr. 2. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt. Ez tud már mit kezdeni a 125wattos TDP osztályba sorolt CPU-kal is, igaz a mag feloldás kétséges, bár SB710-es a délihídja.

Amúgy hogy a kérdésre válaszoljak az ASUS vinném.

2012. febr. 2. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Az a 2 lap egy szinten van, mindegy melyiket veszed. Az lenne a legjobb ha ez beleférne:

[link]

2012. febr. 2. 17:46
 3/8 A kérdező kommentje:

igen ezt én is nézegettem Sylar, csak te ajánlottad nekem egyszer az MSI 760GM-P23 at de ugye ár függő volt minden, http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..

de nem is ez a lényeg mert teszik az ajánlott konfigod, csak most nézegettem itt az ASUS lapokat gondoltam megkérdezem mert majd egy árban van és ha lehet akkor jobbat fesz az ember ugyebár. Nem tudtam még eldönteni melyik legyen a 3 közül, de nem fogom elkapkodni. Köszi

2012. febr. 2. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja igen, így már emlékszem. Az Athlon II X3 CPU alá tényleg jó mindkét lap, felszereltségük is nagyon hasonló, szóval szinte mindegy melyiket veszed, amelyik szimpatikusabb.
2012. febr. 2. 18:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat majd egyszer majdcsak eldöntöm meg várok tavaszig, tovább biztos nem mert ha tavaszig nem rendeződnek az árak akkor soha.Köszi mégegyszer
2012. febr. 2. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha tavasz, akkor várd meg az FM2-őt.
2012. febr. 2. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:
FM2 nem valószínű hogy ilyen áron jön be, meg az alaplap sem hozzá.
2012. febr. 2. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen először a közép és fel. kategnak kell érkeznie, és majd

a 2 modulosoknak. Az alapból is lesznek majd olcsóbbak "alap" felszereltségűek. Amúgy tiszta sor hogy minderre kb tavasz közepéig végéig várni kellesz, de ha a kérdező úgy is akkor venné, szerintem érdemes már várni annyit és megnézni hogyan teljesít. Ha jól akkor érdemes FM2-be fektetni, elvileg elég "időtálló" lesz.

2012. febr. 2. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!