Nem tudom eldönteni hogy AMD vagy Intel procit vegyek Melyiknek mi az előnye? Játékra melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 20:10
12/29 A kérdező kommentje:
Az i7-et kihagyom annyit azért nem szánok rá. Egy olyan konfigra gondoltam amin megy a crysis2 vagy az uj medal of honor 2010
2012. febr. 1. 20:31
13/29 anonim válasza:
De mennyi pénzt szánsz egy új konfigra?
14/29 anonim válasza:
Akkor legjobb választás egy AMD Phenom II X4 960T + valami normális (ASUS, ASRock, MSI) alaplap + egy jó VGA (HD6850 alá ne adj)!!
15/29 A kérdező kommentje:
alaplap? hát az meg a másik jó kérdés abbol is melyik a olcsó és megbizható.. asrock, gigabyte, asus msi
2012. febr. 1. 20:35
16/29 A kérdező kommentje:
pénzbe max. 50000 a videokari az meguszta a füstölést meg a memória is csak a foglalat ment tönkre meg a proci. valami zárlatot magyarázott a haver
2012. febr. 1. 20:38
17/29 anonim válasza:
És a mostani VGA-d milyen? Egyébként akkor szerintem a tápod vitte el a dolgokat, nem?
18/29 anonim válasza:
Ezekre válaszolj légyszíves!!!
Milyen a tápod??
Milyen a VGA-d??
19/29 anonim válasza:
# 2 Amit írtál az úgy hülyeség ahogy van.
Kérdező: Most akkor mennyit is szánnál összesen a dolgokra? És mi kell? Lap+CPU+RAM? Tápod milyen?
20/29 A kérdező kommentje:
a mostani geforce 8800gt , érdekes mert a táp vadi új kb 2 hónapos 500w
vaze........most elgondolkodtattál
2012. febr. 1. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!