Milyen 120mm ventit vegyek?
max. 2500-at szánnék rá, mivel összesen 4 ilyet szeretnék venni, és így már kissé húzós az ár, főleg az Antec H2O 620 mellett. én az Aerocool Shark-ot találtam, de tudtommal az csak a PC GEAR webshopban kapható. tudtok ahhoz hasonló ár/érték arányú coolert? tudom, hogy nem PWM, de engem nem érdekel a zaj, csak hogy jó legyen a hűtés még alapjáratnál is.
előre is köszi a segítséget!
Első vagyok!
Ez a márka van nekem is amit belinkeltem. Tökéletes választás,megfelelő a hűtés,és nem zajos!
ez 1 ezressel drágább de én nekem elég 2 ilyen mert olyan nagy a teljesítménye
(googlebe írd be Cooler Master Turbine Master Mach 1.8)
van 800 1200 és 1800 RPS es mind jó de az 1800 as az brutális
nekem 2 elég 1 ki fűj 1 meg be
második vagyok
itt a honlapon részletes specifikáció
18$-ba kerül ( [link]
= ~ 3500 Ft
A kisseb ventik amit pl linkelt az előttem lévő(#1) az elbujhat a turbina mellet :)
a 800 RPS es 3000-3200 a 1800 as 3500-3700
Sokkal hatékonyabbak és takarékosabbak + csendes :)
köszi a válaszokat :)
első, nem jó a link! a gyártót nem tette ki. mi volt az?
a shark 82.6 cfm-et tud, hogy legyen viszonyítási alap. nagyon szeretném megvenni, de én csak személyesen vagyok hajlandó átvenni a dolgokat (tudom, megbízható, blablabla, hiszen ti is így vesztek, de én NEM), és nincs időm keresztülutazni a városon...
Speed (R.P.M.) 1800 R.P.M. ± 10%
Air Flow (CFM) 80.3 CFM ± 10%
lehet 72-88CFM ez a körülményektől függ de te tudod a Cooler master szerintem megbízhatóbb márka mint az Aerocool
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!