Segítség pc konfighoz?
Figyelt kérdés
van egy kis apróm.:D a segítsègeteket kèrem állítatok össze nekem valami nagyon brutális gèpet :D de komolyan egy nagyon komoly gamer gèpet2012. febr. 1. 16:38
1/14 anonim válasza:
Mégis mennyi az a kis apró? Monitor billentyű egér is kell, vagy csak maga a gép?
(Hogy miért kell ezekre mindig külön rákérdezni...)
3/14 A kérdező kommentje:
gondoltam egyèrtelmű, hogy csak maga a gèp de az árba ne menjünk bele.;D. munka miatt is meg játèk miatt is
2012. febr. 1. 16:43
4/14 anonim válasza:
De írj már legalább valami irányárat, hogy mégis kb nagyjából mennyi, mert mindjárt összeírok egy másfél millás gépet ha még egy ilyen egyszerű kérdésre sem tudsz válaszolni...
5/14 A kérdező kommentje:
jo oke vegül is tök mind1.... 5-600K
2012. febr. 1. 16:49
7/14 A kérdező kommentje:
talán de azèrt kösz
2012. febr. 1. 16:54
8/14 anonim válasza:
9/14 A kérdező kommentje:
koszi eddig ez a legjobb. annyi valtoztatás lesz, hogy az SSD-t kicserèlem egy PCI-E os SSD re :) ja meg a ram... sztem külön veszek 4x4 gigát abbòl is a jobb fajtábòl. nem kicsi ez a 650 es táp:O
2012. febr. 1. 17:29
10/14 A kérdező kommentje:
@ nem kicsi ez a 650W os táp?
2012. febr. 1. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!