Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért nem akar el indulni...

Gyalugép kérdése:

Mért nem akar el indulni egyből a gépem?

Figyelt kérdés
amikor csak valami miatt ujra van indítva akkor semmi gond, szépen el indul. de ha teljesen leáll akkor alig akar el indulni. el kezdi a hardvereket be tölti utánna ujra indul. van amikor már a rendszert tölti és akkor indul ujra. de kb 10-szer el játsza mire sikerül neki. mikor már beugrott akkor már nincsen baj csak nem szabad kikapcsolni mert akkor kezdődik elölről.

2012. febr. 1. 10:56
 1/5 aszomszedneni válasza:

nekem is csinálta ezt régebben , azt megoldódott a probléma !:D

Elszállt az alaplapom, meg a tápom, azt , hogy milyen sorrenden , nem tudom , mert kb. egyszerre mindkettő :)

2012. febr. 1. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:

A rendszergazda válasza:

Kérj egy rendszerindítás naplózását, abból -elvileg- kiderül. Ha nem tudod hogy kell, fordulj szakemberhez, mert kb 1.000.000 oka lehet, a hardwarehibától kezdve a hibás driveren keresztül a vírusig minden. Tippként én is az alaplapot mondanám első kanyarban, feltéve ha már a hardware-detektálásnál elszáll, kipróbálni másikkal, ha a napló nem mondja meg, mi a baja. Ehhez meg szakember kell, megfelelő hardware-es háttérrel.

2012. febr. 1. 11:09
 3/5 anonim ***** válasza:

"A rendszergazda válasza"

Ez vicc, ugye?

Kérdező:

Ha tippelni kell, akkor kontakthiba (kábelek), sz@r tápegység, vagy az alaplapon haldokló kondik, hibás memória, esetleg hibás vinyó, vagy ezek tetszőleges lineáris kombinációja a hiba okozója.

2012. febr. 1. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem táp .Apám gépével is ugyan ez volt.Egyre többször csinálta hogy nem indult ( minden megpróbáltunk ) és a végén már be sem indult ( pedig áramot adott meg világított minden) rádugtam egy másik tápot és azóta hibátlan.
2012. febr. 1. 19:50
 5/5 A kérdező kommentje:
tényleg a táp volt kössz mindenkinek. már ujj alaplapon gondolkodtam ami kb 12000 ft. egy tám max 5e. azért nem mindegy föleg hogy az ujj alaplap után se lett volna jó. apropó táp! milyent érdemes venni? mert most egy régi 300w-os gagyi van benne de ebben nem nagyon merek meg bízni
2012. febr. 2. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!