Ez egy jó konfig játékra?
szeretnèm a meglèvő gèpemet átszabni. amit meghagyok belőle az a 400W os táp, a 2x2 gb ddr3 1333mhz es ram, wd 1Tb os hdd, ès egy gamer ház ja meg egy full hd monitor.
amit most vrszek azok a következők:
pcx.hu/termek/asrock-h61de-s3-alaplap-73046
pcx.hu/termek/intel-core-i5-2300-processzor-75269
pcx.hu/termek/sapphire-11179-09-20g-6870-1gb-gddr5-videokartya-79610
pcx.hu/termek/kingston-ssdnow-v100-64gb-sv100s2-64g-ssd-meghajto-67700
játèkra tervezem használni, az ssd az op rendszernek lesz, vèlemènyekre vagyok kiváncsi, hogy jó, nemjó, mièrt ne ezt inkább ezt mert... de ezt a 110-120 K körüli osszeget tartsuk meg de ha van ilyen konfig olcsóbban inkább azt.
Hát a codegen pont olyan amit nem ajánlanak sokan.
Nekem FSP Hexa 500W-van.Jó és megbízható, de ha neked elég a 400W-os akkor az is ugyan olyan jó választás.
esetleg ez a processzor? :/ JÁTÉKRA!!!! vagy kevés a 2 mag? :O inkább i5?
[link] ezért jobb az inel mint az amd game teszt a lfd2 vel egyértelmű h az intel prociai jobban kezeli a játékokat is amit én akarok az i5 2300 az elég az elején van míg az amd a végén döcög .... na jó a közepén :D de akkor is jobb az intel szerintem
ez megint nézőpont kérdés olyan mint haz android és az apple én persze apple vagyok van is egy ipad2 őm de valakinek az android...
a 6 mag nem minden, az i5 így is veri, de a vga-hoz azért elég.
Az AMD cpu-knak hiába van több magja, nagyobb órajele, egy generációval mindig el vannak maradva. a Sandyk megfelelője nem az Athlon/Phenom II, hanem az FX, ami jó lenne, de alig kapni, és azonos áron van az intel egyéves cuccaival. de mint írtam, a vga-hoz elég lesz.
hát én nem akarlak győzködni az AMD felé, de szerintem nyílvánvaló tény, hogy az ilyen-olyan híres-neves teszteknek nem nagyon szabad hinni:D persze tény hogy vmivel erősebb az INTEL...de mint mondták a 960T vagy a 955BE is bőven elegendő választás. (és tuningbarát)
mellesleg már csak azért is AMD VGA mellé AMD proci dukál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!