Melyik VGA-t valaszam?
Sapphire Radeon HD6850 2GB DDR5 256-bit VS Radeon HD6950 2GB DDR5 256-bit Dirt3 Edition?
Ebbe a gepbe tenem bele asus m5a97 pro,4 magos amd proci, 8giga ram 1600 MHz,500 gigas HDD,tap 500w chieftec.
Ez gamer gep lesz de nem tudom eldonteni hogy melyiket valaszam a 6950 eroseb de eleg lesz a 6850?
Off:
äAlex1111 YT-n láttam azthiszem LinusTechTips-nél hogy kicsomagolja a HD7850-et ha a HD78XX sorozatra gondolsz.
On:
A HD6950-et válaszd mert erősebb.
sztem játékra elég a 6850, mert rengeteg tesztgép megy ezzel a kártyával...még a bf3 is ultrán fullHD-ban..persze megfelelő procival meg ilyenek...
de ha van rá keret akkor 6950...
most jatek közben nem éreznél külömbséget mivel a 6850est sem akasztja még szögre egy game sem,
csak az a kérdés hogy a 6950es mennyivel birná tovább a fullhd tempót a jövőben, és hogy megéri e a többlet költség...de senki sem jós h ezt meg tudná mondani..
sztem csak akkor vedd 6950et ha van annyi fölös lóvéd...
"mivel a 6850est sem akasztja még szögre egy game sem"
Hát az enyémet a Witcher 2 maxon bőven falhoz állítja. És a 6950 sem vinné el egyedül.
Átlag játékokra természetesen igazak az általad írtak.
"most jatek közben nem éreznél külömbséget mivel a 6850est sem akasztja még szögre egy game sem,"
Még a BF3-at se bírja maxon full HD-nál(ilyenem van) és nem csak az van. Am igen a Witcher 2 übersamplingje...Az meg röhögve meg zabálja. Szóval ha van pénz meg idő akkor várj a HD78xx-ra.
youtube-on egy teszter gyerek ezzel a kártyával játszik bf3-at maxon ugy h fel is veszi...
a witcherre nem gondoltam, meg az ilyen kaliberűekre..valóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!