Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki segítene egy jó számító...

Valaki segítene egy jó számítógépet összerakni?

Figyelt kérdés
160 ezer ft-ból monitorral együtt.
2012. jan. 30. 21:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Akkor elég a p23-as is, bocsánat!
2012. jan. 30. 21:48
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

"AMD proci LOL:D Szerintem inkább az ipon forumán kérdezz rá, ott segítenek SZAKÉRTŐK."

Az ilyenekből kur*vára elegem van. AMD CPU tán szar? INDOKOLD meg szakmailag. én is meg indokolom hogy nincs igazad ha kell. Amúgy meg ipon fóruma? Ott aztán tényleg vannak hozzá értők. Am ha már magadba annyira bamba vagy hogy ész érvek nélkül ajánlasz egy olyan fórumot amit inkább kerülni kell legalább meg se szólalnál. Ennyi erővel én is minden válaszom helyett oda írhatnám hogy ment Prohadver fórumára mivel ott tényleg hozzáértők vannak. Elnézést csak tököm ki van az ilyenekkel.

Amúgy az első oldalon össze tett gépek jók, játékra ennyiből intel fan barátunk jobbat alig ha csinálhatsz.

2012. jan. 30. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

# 5

Ilyen nyomorult hozzászólással elég vicces hogy te beszélsz szakértelemről. Na meg az ipon fórumon is csak úgy dúl ám a szakértelem... Van pár ember aki ért hozzá, na de a többség... Még ha a PH-t mondtad volna.

Na kopj le, észlény.

2012. jan. 30. 22:07
 14/18 anonim ***** válasza:
48%

"Van pár ember aki ért hozzá, na de a többség..."

Elnézést, Sylar7 mondatában van igazság én eltúloztam. Iponon is vannak jók, de igen gyakran látok olyanokat hogy hú...

2012. jan. 31. 06:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Monitornak én erősen ajánlom az Asus VH222-t, tűéles képe van, élethű színek stb tudom hogy dumának hangzik, de nem az, nekem ilyenem van, és nagyon baba. De a Benq se rossz, bár annak a képét még nem láttam.
2012. jan. 31. 12:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez egy kabaré, amit műveltek. Nem is csodálkozok, hogy ilyen minősítése van ennek a honlapnak.
2012. jan. 31. 12:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi a kabaré?

Egy ilyen hozzászólásra: "AMD proci LOL:D" mit kéne reagálni? Veregessük vállon hogy jól van Pistike, ügyes vagy?

2012. jan. 31. 14:56
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

"Ez egy kabaré, amit műveltek. Nem is csodálkozok, hogy ilyen minősítése van ennek a honlapnak."

Ha ezt PH!-n mondtad volna... Amúgy meg igazad van te jobban tudod. Akkor SZAKMAILAG INDOLOD MÁR MEG MI A BAJ AZ AMD CPU-KAL!!!! Furcsa mód fröcsögni tudsz, de hogy értelmes hozzá szólásod lenne... Am igazad van a GYK-nak nem nagy a megítélése szakmai szemmel nézve, de ez nem is PH! hogy minden szarról beszéljünk, itt cél irányos kérdések vannak. Az ipon meg hát ahogy néztem ott van kabaré, persze ott se mindenki(van olyan akit becsülök is onnan), szóval ááá...Minek töröm magam? Te is csak egy kék szemüveges kis gyerek vagy aki kötekedni tud, de hogy értelmes dolgot tegyen le az asztalra. Én speciel GYK-n is tettem valamit le, és te? Amúgy meg tényleg most dicsérjünk meg azért mert szarozod az AMD-t? Elárulom hogy játékra jobb a 3 magos Athlon II mint a Pentium G840.

2012. jan. 31. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!