Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik oldal mellett érdemes...

Melyik oldal mellett érdemes dönteni? (Intel-AMD)

Figyelt kérdés
Inteles +nvidiás alkatrészek vagy AMD + radeon cuccokat érdemes venni most? Ami kitart egy ideig.
2012. jan. 30. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
AMD + Radeon
2012. jan. 30. 19:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha el is vetjük, hogy a rivális termékét szándékosan lassítjuk nyereségszerzés céljából, az akkor is egyértelmű, hogy ugyanazon gyártó termékei jobban vannak egymáshoz optimalizálva. Autót se raksz össze különböző gyártók alkatrészeiből.

Egy AMD chipset és egy AMD kártya össze van hangolva. Egy AMD chipset és egy nvidia kártya meg csak a szabvány miatt megy együtt, és az AMD biztos nem ennek a konfignak az optimalizálására költi a lóvét.

És a rosszindulatot még az elején elvetettük ugyebár, pedig tudjuk, hogy milyen világban élünk. A profit mindenek felett. Valószínűleg ennél jóval csúnyább dolgok is történnek a háttérben az összes cég részéről.

2012. jan. 30. 20:23
 13/18 waland ***** válasza:
Én ilyesmi miatt nem aggódnék, két éve használok egy SLI-s alaplapot Radeon kártyával, ráadásul nem is a csúcskategóriából, de minden fut, amivel érdemes játszani.
2012. jan. 30. 20:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Én most arról beszéltem hogy intel CPU mellé is mehet ugyan úgy AMD VGA. Persze a jövőben a platformok "távolodni" egymástól, de jelenleg nem beszélhetünk arról hogy egy intel CPU-val jobban teljesít egy nV VGA, vagy bármilyen ilyen össze vissza párosításnál.
2012. jan. 30. 20:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Mivel az Intelnek abszolút nincs játékos VGA piaca, ő a jolly joker, Intelhez lehet rakni mindent. De AMD-hez nvidiát inkább nem raknék.
2012. jan. 30. 20:42
 16/18 anonim ***** válasza:

"De AMD-hez nvidiát inkább nem raknék."

Az össze visszába ő is benne volt. Am miért is nem? Gondok nincsenek. Am várjunk én nV VGA-t nem is vennék most.

2012. jan. 30. 20:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Még mielőtt a jövő fejtegetés és az APU-k elő kerülnének, mivel a kérdezőtől támpontot nem kaptunk, megyek pihenek.

Mindenkinek további szép estét.

2012. jan. 30. 20:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Mivel nV-t most tuti nem vennék ezért az kilőve...

Másik az hogy mennyi pénzed van?

Ha sok akkor:

INTEL + Radeon

Ha kevés akkor:

AMD + Radeon

Harmadik szempont pedig, hogy mire akarod használni a gépet... Én szvsz AMD-t munkára nem vennék, mert rossz tapasztalataim vannak vele, viszont játékra inkább AMD, mint INTEL... Na nem mintha az INTEL-el nem lehetne játszani... Szóval a legfontosabb szempont a pénz.

2012. jan. 30. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!