Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gép, mit gondoltok?

Milyen gép, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Olvasom itt az ALDI-s újságot, megakadt a szemem egyen:

-WIN 7 Home Premium

-AMD Quad-Core A8-3820 Accelarated

-AMD Radeon HD 6550D

-DirectX 11

-4 GB DDR3 SDRAM

-1 TB merevlemó

-USB 3.0

Ez röpke 120ezer forint. Jár hozzá egy egér és egy billentyűzet is. Szerintetek mire jó? Mit kellene benne fejleszteni? Megér ez ennyit? Várom a véleményeket!

2012. jan. 30. 19:33
1 2
 11/14 anonim válasza:

Én is ezzel szemezek,és nm érdekel hogy előre össze van rakva,az én gépemhez képest ez...Hát nem is tudom kifejezni,

hogy mennyivel jobb :D

2012. febr. 1. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:

# 11

A 9. válaszban írtam össze ugyanennyiből 2 jobb gépet is, de ha neked Aldi szutyok kell akkor vedd...

2012. febr. 1. 19:47
 13/14 Timmyy válasza:

A fikázóknak:

Nem ártana tájékozódni, mielőtt hülyeséget beszéltek, mert ami multiból jön, az csak szar lehet... A gépben 350W FSP táp, MSI alaplap és WD winchester van... Nem mondanám erre, hogy szarból összedobált vacak. Nem is drága, a design is rendben van, nyugodtan vehető kategória.

A Medion termékekkel nem szokott gond lenni.

2012. jún. 28. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Timmyy

"Nem ártana tájékozódni, mielőtt hülyeséget beszéltek"

Ez kezdésnek kicsit erős, úgy, hogy azt se tudod ki mennyit ért hozzá.

"A gépben 350W FSP táp, MSI alaplap és WD winchester van..."

3 márka, semmi pontos típus....

Amúgy, hogy értsd a dolgot. Nem taglalja külön a részegységeket, ergo zsákbamacskát vesz az ember, ami mellesleg egy jövőtlen foglalatba illeszkedik.

2012. jún. 28. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!