Ez a config jó lenne így? összepasszolna minden?
Figyelt kérdés
Nem igazán értek a gépekhez de ilyesmit akarok venni, ez az összeállítás összepasszol egymáshoz,ugye?
2012. jan. 29. 08:56
21/29 anonim válasza:
Hidd el hogy szárnyakat fog kapni a gép azoktól a RAM-októl!! :) Régen én is 1333MHz-et ajánlottam, de amióta megvannak az új RAM-ok a gépben azóta ajánlom az 1600MHz-et! :D Érezhetően, sokkal gyorsabb a gépem! :))
22/29 anonim válasza:
", de amióta megvannak az új RAM-ok a gépben azóta ajánlom az 1600MHz-et! :D Érezhetően, sokkal gyorsabb a gépem! :))"
Ez cáfolnám, 1333-as és 1866-os közözött is lai lehet érezni. Esetleg más volt az időzítés is, vagy több memória vagy bármi, de az 1333 és 1600 között érezhető különbség nem nagyon van..
23/29 anonim válasza:
Tapasztalatot osztottam meg! :)
25/29 anonim válasza:
Amúgy ha van kedved állítsd át a BIOS-odban mindkét értékre és nézd meg...
26/29 anonim válasza:
Nekem is 1600MHz-s RAM-on van (Kingston Hyperx Genesis 2x4GB) de nem veszek észre semmi különbséget ha 1600-on és ha 1333-on vannak.
27/29 A kérdező kommentje:
aki adta ezt a procit: [link]
ez miért jobb mint az én verzióm? ez csak 4 magos és 6mb cache 42ért...
amit én akarok/akartam venni az 8 magos 8mb cache... és 53ezer... megmagyaráznád miért jobb a 4 magos?
2012. jan. 29. 22:41
28/29 anonim válasza:
Mert a játékot nem használják ki a 8 magot, szóval felesleges játékra. Vedd a 960T-t, és a többi pénzen meg jobb VGA-t, játékoknál az a fontos.
29/29 anonim válasza:
Mert ha játszani akarsz akkor az a CPU teljesen felesleges!! Egy játék sem használ 8 magot! Teljesen felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!