Kori18 kérdése:
Melyik jobb? Ati radeon 9600 xt vagy Nvidia GeForce fx 5600 xt?
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 21:55
11/28 anonim válasza:
igazad van,de hogy "max adják a képet" az hülyeség...és képzeld sokan még régebbi játékon játszanak + neteznek amire ezek a kártyák megfelelnek...
12/28 anonim válasza:
# 11
Az igaz hogy régi játékokhoz jók, de én abból indultam ki hogy manapság mire jók. Gondolom 2012-ben nem sokan kíváncsiak arra hogy a 7-8 éves játékok hogy mennének.
13/28 anonim válasza:
egy 2003-as vga-nak mért kéne vinni a 2012-es játékokat?
14/28 anonim válasza:
"egy 2003-as vga-nak mért kéne vinni a 2012-es játékokat?"
Basszus ki beszélt itt ilyenről?
Kicsit félre értettél valamit.
15/28 anonim válasza:
és ez?"de én abból indultam ki hogy manapság mire jók."
16/28 anonim válasza:
És hol van az hogy játék? SEHOL! Amúgy meg Sylarnak igaza van, és hogy mire jó manapság le is írta.
17/28 anonim válasza:
Hol írtam én olyat hogy vinnie kell a mai játékokat?
Azt írtam hogy manapság arra jó, hogy adja a képet.
Erre írtad hogy mennek rajta a régi játékok is, hát jó, még jó hogy azok mennek, de manapság ez kit érdekel? Nem hiszem hogy sokan arra vesznek VGA-t hogy a 7-8 éves játékokkal játszhassanak most.
18/28 anonim válasza:
az lehet h nem sokan vesznek,de sokan használnak...
19/28 anonim válasza:
De a kérdező valószínűleg venni akarja, azért vacilál a kettő között. Persze csak feltételezem, a kérdést már rég megválaszoltuk, a Radeon a jobb.
20/28 anonim válasza:
Ezeket már az alaplapi IGP-m is legyűri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!