Létezik olyan netbook/subnotebook, amelyik elvinne egy Adobe after Effects-et?
Az ára : Maximum 150e Ft legyen. :)
Előre is köszi,ha van ilyen.
A netbook-ok biztosan nem felelnek meg a kívánalmaknak. Az általad említett Lenovo notebook AMD E-450-es procival szerelt, ami 1.65 GHz-en ketyeg, ez pedig elolvasva az Adobe After Effects rendszerkövetelményeit, kevés.
Elég sok laptopot láttam szervizben szétszedve, javítva (barátom egy nagy szervizben ezzel foglalkozik) és ezen ismeretek fényében én semmi mást nem vásárolnék magamnak, csak Lenovo-t. Hivatalos márkaszervizevan Magyarországon, gyorsak, megbízhatóak. Sajnos az Asus csak jónéhány éve volt megbízható, ma nagyon csúnya megoldásokat használnak belül, nem javaslom. Ráadásul Cseheknél (vagy Szlovákoknál) javítják (ahogy az Acer-t is), és bár futár hozza-viszi számodra díjmentesen, nem egyszer hallottam már, hogy karcosan kapta vissza a vásárló a javított laptopot.
Tehát ha Lenovot-t szeretnél, és subnotebook-ot, a válasz: ilyen teljesítményű, 150 ezer forint alatt nem létezik.
Normál méretű notebook-ból a Lenovo IdeaPad G570GH hozza a szükségest, körülbelül 150 ezer forintba kerül, de én kérnék még bele plusz 2GB memóriát.
After effct CS4-hez se elèg? :(
Az altalam emlitett laptop ketmagos nem?
A CS4 minimális (!) rendszerkövetelménye:
HD-hez 2.8-as kétmagos procit javasol, SD-hez egymagos 2 GHz-eset. De még egyszer: ez a minimum, tehát ha nem akarod tépni a hajad, erős gépet vásárolj! A Core i3-asok épp ezen a területen emelkedtek jelentősen teljesítményben, én ilyen célra laptopból az ajánlottnál semmiképp sem vásárolnék kisebbet, de ha tehetném, még inkább asztali gépet vennék.
Az Intel meg egyébként is odaver ezen a területen az AMD-nek.
A képernyőfelbontás is minimum 1280x900, nem tudom amit néztél tudja-e ezt, ha kisebb, lehet hogy nem fér ki minden, vagy túl kicsi lesz az előnézeti kép a minőségi anyagok létrehozásához.
Asus-t meg akkor se vennék, ha fegyvert fognának rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!