AMD vs intel?
# 19
Ez igaz, egy szintig.
Egy HD6950 alá simán jó, még a HD6970 alá is elmegy, bár oda már ez a minimum, de erősebb kártyák alá már nem tenném.
plusz ott a HTPC ahova az intel elképzelhetetlen.
meg amit előttem is írtak (sandy játékra erősebb VGA alá, bull munkára).
szerintem elég egyszerű a válasz.
Kevés pénzed van de még is szeretnéd a maximumot kapni a pénzedért akkor AMD.
Ha van egy rahedli felesleges pénzed intelre és a hozzávaló jobb fajta alaplaphoz akkor nyugodtan vegyél intelt.
Mindkettő jó, mindkettő használható és hozza az adott pénzért a teljesítményt bár intelnél ez jóval drágább, Intel drága de erős, AMD olcsó, felhasználóbarát és még teljesítménye is van igaz hogy nem akkora mint az intelnek de gyengének se mondható
Olcsón is lehet egész jó Intelt venni, pl a Sandy Pentiumok nem is rosszak az árukért. Meg drágán is van nem túl jó AMD, pl az FX 8150 a 80ezres áráért nem brillírozik túlságosan.
Szóval nem lehet így általánosítani sem.
Ezt se én mondtam:
"Kevés pénzed van de még is szeretnéd a maximumot kapni a pénzedért akkor AMD."
Az LGA1155-ös paletta alja hasonló áron van mint az Athlon II X2-ők és néhol jobb vételek is.
Az inteles lapok miért is drágábbak? Ugyanúgy találni 12K-s lapokat ott is.
" intelnél ez jóval drágább, Intel drága de erős, AMD olcsó, felhasználóbarát és még teljesítménye is van igaz hogy nem akkora mint az intelnek de gyengének se mondható"
Na hát ez meg kb teljesen baromság. Az igaz hogy asztali szinten az AMD ki van maradva a high end piacról, de azért akkor is... Az intel drága, de erősebb? Na ez se teljesen így van.
ui: nem lesz hosszú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!