ma 14:44 köszi :)
ma 13:28(# 9)
Hogy tisztázzuk: Ez FAKE kérdés, de ez nyilván való!
Az ilyeneket jobb helyre rakni, ne trollkodjanak. Ha mégis komolyan gondolta volna, azt írná, és szívesen segítek én. Speciel ott az SSD. Nem ajánlom, elavult a vezérlője.
Nagyképűség következik :)
"Vagy tisztességes és hozzáértő választ adni. Megáll az ember esze. Miért kell így leminősíteni ezt az oldalt?"
Már megbocsáss, de merem azt mondani hogy az oldal hardver részlegét én nem lefele viszem. Nézz meg normális(nem FAKE) kérdéseket szerintem én nem szoktam lehurrogni a kérdezőket, ha csak nem érdemli meg.
Ahol lehet segítek.
Ja és ha netán te voltál az Zoli, akkor ez tárgytalan, te neked nincs annyid hogy kérdőre vonj ha nem haragszol.
"ma 14:44 köszi :)" Ezt meg is kell köszönni, egy másik parasztkolbász.
Tisztelt Hart, csak olyan emberke helyesel, akinek a szép magyar szókincse megegyezik a tieddel. Nem vicces egy kicsit?
Am a vicc hogy a múltkor volt egy idióta kérdés(miért nyal mindenki Hart-nak?) ott se a hozzáértésemet kérdőjelezték meg, ha nem a modorom. Persze ha te vagy Zoli akkor ez tárgytalan, kezdesz szánalmas lenni.
Üdv H!
Gondolom, hogy ezt az értelmes kérdést (miért nyal mindenki Hart-nak?) a haverod Panda Péter tette fel. Véleményem szerint a hozzáértésed vetekedik a modoroddal.
Ettől, én nem lennék ennyire büszke. A sok badarságot amit válaszolsz azt gyorsan törlöd (törölteted), egy kicsit nevetséges. És ezek után te vagy a nagy JANI, a hozzáértő. Megáll az ember esze.
Te most miről beszélsz? Áruld el már mert valami össze van kuszálva a kicsi fejedben!
Am nem nem Panda írta ki, annak a kérdésnek volt egy kicsi előzménye, és csodáltam is, hogy te nem jöttél engem szidni, de látom be pótolod.
"A sok badarságot amit válaszolsz azt gyorsan törlöd (törölteted), egy kicsit nevetséges."
EZT MAGYARÁZD MÁR MEG HOGY HOGY ÉRTETTED? MIVEL ÉPP ÉSSZEL FEL NEM TUDOM FOGNI!
"Mivel már törölted (törölteted)."
EZT magyaráz már meg mivel ilyet én NEM szoktam, sőt tovább megyek nem is tudom hogy kell.
Am nem "sztároltatom" magam, utálom ha zaklatnak, azért is fogom valszeg levenni a nevem, jobb nekem vita nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!