Melyik CPU jobb?
AMD 960t BE vagy AMD FX-4100 BE? Játékra lesz.
Illetve, vegyek CPU-hűtőt (AC Freezer 13), ha Sharkoon t9 value házban van?
(mert abban van 3 ventri alapból :D)
asus m5a78l usb3
sapphire hd6870
4gb ddr3 1333Mhz ram
Játékra a 960T.
A hűtőt meg akkor ha van keret, és szeretnéd jó hűvösen tartani, am elég a gyári is. No meg ha magot oldasz, tuningolsz...
960T, vehetsz egy CPU hűtőt.
Lapnak vedd ezt, erre tuti rátudod kötni mind a 4 ventit. meg jobb is egy kicsit.
960T, de nem rég volt nálam pár napig egy FX-4100 és nem olyan rossz CPU az.
Simán ment 4,1GHz-en egy Freezer 13 hűtővel. Alap 3,6GHz-en is gyorsabbnak éreztem játékok alatt mint a 3,4-re húzott X6-ot( HD5750, 8GB RAM) bár ez gondolom azért volt, mert a játékok amiket néztem, nem használtak 6 magot. Húzva meg érezhetően gyorsult. Nekem tetszett a legkisebb FX :)
Alex:
Nem csináltál véletlenül pár tesztet, hogy mennyit gyorsult a Windows javításoktól?
és 4 gb 1333 ram elég? vagy inkább 8gb 1600 kit? lapot meggondolom, de asust jobban szeretem :) meg megnézem, hogy az mennyibe fájna...
amúgy magfeloldásnál a garancia elveszik? mert hallottam olyat, hogy igen, meg olyat is, hogy nem, mert vissza lehet biosban állítani (persze ha nem fullra ment tönkre :D)
8GB 1333 elég.
Nem veszik el, honnan tudnák hogy aktiválva volt?
Am BIOS-ban ha nem jók a magok vissza lehet állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!