Miért nem jelenít meg win 7 -windows media centerbe a tv tuner képét?
Figyelt kérdés
Üdv! van egy régebbi fajta analog Pci-os Philips tv tunerem, most kiprobáltam hogy windows media centerbe működik e, végig is ment a kereső, talált csatornákat, hallatszódott a hangon a frekvencia váltás, és befejezte a keresést,megtalálta az összes létező csatornát ami kábelen jön, aztán elindítottam, de kép az nincs csak hang. át kell valamit állítani valami szűrőt hogy legyen kép ? chris tvt használtam eddig, ott rendesen behozta a műsorok képét és hangját is. de itt még leszedtem video kodek packet is de nem segített. mi lehet a gond ?2012. jan. 26. 23:09
1/4 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el
rakás sz@r a media center TV-s funkciója
Szaggat,késik a hang,szétesik a kép, meg csomószor kidobott valami hibaüzenetet vmi adatátviteli sebességről
már nem tudom mit mert kb 1 éve nem használom a kártyát
jobban jársz valami tuner kártyához való programmal
nekem Winfast TV2000 XP Expertem van és a hozzá kapott program tökéletesen működött javaslom te is próbáld meg a gyáriját
2/4 A kérdező kommentje:
hát nagyon nem megy a gyári se.. lehet azért mert ez egy ezeréves analog philips tuner: Philips Cap713x TVTuner. most néztem igazán win 7en működik e.. chris tv-vel.. de csak hang van.. xp-n simán vitte. de itt még skypenak a webcam menüébe se ismerte fel.. pedig felkéne, vagy jeleznie kéne.. akkor még próbáltam vlc playerrel.. ott meg azt írta ki hogy leált a program működése.. tehát behülyíti a rendszert... szóval mikor ennek a tunernak a drivere íródott akkor még win 7 se volt, csak xp meg vista.. utánna néztem neten kerestem win 7re.. de nem találtam. :/ szóval kb kuka használhatattlan legalább is win 7 alól
2012. jan. 27. 00:22
3/4 anonim válasza:
Biztos driver hiba okozza hogy nincs kép de ha 32 bites rendszered van elméletileg XP driverrel is kéne neki működnie ha win7 drivert nem találsz hozzá keress helyette vistát legtöbbször jó win7 re is
bár nem biztos hogy találsz hozzá
4/4 A kérdező kommentje:
hát sajna nem megy.. mindegy azér kösz!
2012. jan. 27. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!