Miért ad ki furcsa hangot a tépegység?
Rendszer: XP. Tápegység régi, de nagyon megbízható. Este még semmi baja nem volt. Ma délután bekapcsoltam, és folyamatosan olyan hangot ad ki, mint a moziban a vetítőgép, olyan hangja van. Tehát nem úgy zörög, mint egy traktor.
Ma csökkentett áramot adott az e-on mindenkinek, mert csináltak valamit odakint valahol a vezetékeken. A felhívás ma este 20 órára szólt, viszont a tápegységem már ma délután 4 órakkor ezt a hangot adja ki folyamatosan.
Vírusírtó (Avast 4.8) nincs a gépen, mert frissítettem a programját és álandóan beadott valamilyen piros ablakot napjában többször, épp akkor amikor játszottam és a játék folyamatosan kilepett, ezért mérgemben letöröltem a vírusírtót.
De nem hiszem, hogy vírus támadta volna meg a tápegységet.
Táp vagy felette a venti.
Lehet, hogy csapágyas lett a táp feletti ventilátor. Hallgasd meg, pontosan honnan hallod?
Táp vagy felette a venti.
Lehet, hogy csapágyas lett a táp feletti ventilátor. Hallgasd meg, pontosan honnan hallod?
A ventilláror.
Ráférne már egy takarítás. De nem hiszem, hogy emiatt változna meg a hangja egyik napról a másikra. Mármint a por miatt.
Leírnám a táp típusát, de nem találom az Everestben.
Ha nagyon hangosan indul, előbb csak nyikorog, aztán olyan, mintha traktor dübörögne a gépedben, akkor sűrgősen ki kell szerelni azt a ventit. Ha leáll időnként és nem veszed észre, akkor elfüstölhet a géped.
Végig olyan hangja van, mint a moziban a vetítőgépnek vagy az állóventillátornak, amit nyáron használunk. Vagy egy hűtőgépnek. De ez csendes. Meg olyan örlő hangja van. Csak a ventillátor lehet. Ha cserélni kell a tápegységet, akkor le kell cserélnek az egész gépet, mert a fenti képen látható tápot már nemigen kapni sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!