Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudok egy jó itthoni...

Hogyan tudok egy jó itthoni gépet webtárhelynek használni?

Figyelt kérdés
Ha Windows Server-t telepítek, akkor a [link] el tudom érni a weblapot? Távoli Asztali kapcsolatot is tudok csinálni, ha Windows Server az OS-em vagy akár Windows 7 Ultimate-ről is mennek az ilyenek?
2012. jan. 25. 22:13
 1/4 Gugu Gabor ***** válasza:

Sőt akár xp ről vagy linux alól is.

Használhatod a microsoft saját cucait mssql iis vagy ott van az apache mysql páros és persze sok egyéb apróság.

Remote desktopnak szintén van pár alternatívája.

Azt azért ne felejtsd el hogy ha van routered akkor valószínűleg ahhoz is hozzá kell nyúlni.

szerintem nézz utána google-n van nem egy egész jó le írás még magyarul is hogyan is kell beüzemelni.

2012. jan. 25. 22:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából csak érdekelne, mert gondolom a nagy oldalak nem bérelik, hanem saját tárhelyük van. Mert már 1GB is ezrekbe kerül. Fájlfeltöltő oldalnak meg nem érné meg.
2012. jan. 25. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
LOL
2012. jan. 26. 09:55
 4/4 anonim ***** válasza:

"Ha Windows Server-t telepítek, akkor a [link] el tudom érni a weblapot?"

Csak ha beüzemelsz rajta egy webszervert, + biztosítod hogy elérhető legyen az internet felől.

"Távoli Asztali kapcsolatot is tudok csinálni,..."

Igen, bármelyik windowson, ha qép elérhető az internet felől.

Servereknek szerverparkban van a helyük. Elsősorban a azért mert a masszív igénybevételhez szükséges sávszélesség (minimum 100Mbit az otthoni nénány száz kBit normál otthonival szemben) nagyságrendekkel olcsóbb.

Másrészt egy komolyabb igénybevétel esetén egy desktop gép pillanatok alatt osszefossa magát, míg egy szerver gép gond nélkül álja a sarat.

2012. jan. 26. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!