Amd athlon ii x3 450 3.2GHZ 4GB DDR3 1333MHZ Radeon 6770 1GB DDR5 Game?
Ez a gépem win7 lessz rajta persze a régi gépemen xp volt win7et még nem használtam!
A kérdeés:Ezen a gépen win7en directx9 vagy directx 11 en kapok több fps-t játék közben melyiket rakjam fel???És KB menyi a két drirectx között az fps különbség???
Kedves kérdező. Ilyen hozzáállással egyél sz@rt, hiszen 10 milliárd légy nem tévedhet.
Két magos CPU bőven elég a játékokhoz.
Találtam is egy cikket: [link]
És hiába raktak bele 6 magos i7et nem lett több az fps.
Nem a proci a szűk keresztmetszet egy játékban. Az a VGA. De !tegyük fel!, hogy igazatok van. Viszont hiába támogatná a játék a sok magot, ha ilyen mellette a VGA. A kártya nem bírná a proci teljesítményét.
Sokkal jobban jár a kérdező azzal a Phenommal amit linkeltem. Én is egy sima Phenom II X2-t vettem két éve és még mindig jó. Igaz már 4 magos azóta :)
Pj0tr
Az a teszt 2010 nyarán készült, ugye te is tudod hogy milyen réginek számít ez a számítástechnikában...
Ha meg ráadásul te is egy négy magosított Phenom II-vel tolod, akkor miről is beszélünk?
Oké nem szólok. Egyik szavamat sem ütöm agyon a másikkal. Viszont te játszani szeretnél és egy szóval sem mondtad, hogy virtuális gépeket szeretnél futtatni.
Viszont őszintén lesz@rom, hogy milyen procit veszel. Tanácsot kértél és a tőlem telhető legjobbat meg is adtam. Jószándékkal mondtam amit mondtam, segíteni szerettem volna.
És az sem véletlen, hogy a 2 magos proci majdnem ugyanannyiba kerül mint a 3 magos. Ezeket az Athlon II-eseket akkor sem vettem volna meg amikor kijöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!