Milyen videó kártya lenne a legjobb számomra?
Figyelt kérdés
FSB 800 alaplapom van.
Folyamatos játékra használom a gépemet, az Nvidia 7200GS videó kártya feladta a harcot néhány hónap alatt.
Lehetőleg ne méreg drága 100.000 Ft-os videó kártyákat írjatok.
A válaszokat előre is köszönöm.
2012. jan. 24. 16:44
21/24 anonim válasza:
gratuláok de attól még kb. 2002 es géped van minden cuc bene akkörüli
Metin2Mester
hát nem mondok semmit örülj neki
látszik hogy nem értesz a gépekhez kicsit sem csak akkor mért mondod hogy nem ösrégi
ez nem bántás ez tény
nem kell adat
mivel amiket irtál aból egyértelmüen látszik milyen gép
22/24 anonim válasza:
Tényleg nem azért de 1 magos procitól ne várj sokat.. meg ez amit linkeltek videó kártya se izom kártya új játékok nem hiszem, hogy mennének szépen..
23/24 A kérdező kommentje:
Nekem nem is új játékok kellenek, annyira azért nem vagyok függő. Elég ha 1-2-t elvisz... Egyébként meg látom itt annyi számítástechnikai zseni van, hogy már meg sem merek szólalni. Attól még hogy 1 magos proci van a gépemben lehet még 2011-es is, vagy erre szerintem nem is gondoltok. :)
2012. jan. 29. 05:20
24/24 anonim válasza:
Az, hogy 1 magos procid van és azt 2011ben vetted, attól még NEM 2011es az a proci. Az 1 magos P4 procikat ha jól tudom 2002ben adták ki, tehát 10 éve. Azért nem mindegy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!