Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A GTA III androidos verziója...

A GTA III androidos verziója milyen?

Figyelt kérdés
ugyanolyan mint pc-n? És milyen mobilokat támogat?
2012. jan. 23. 18:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

itt a támogatás:

allgta.qwqw.eu/?modul=oldal&tartalom=1162834

meg nem próbáltam, de én is kíváncsi vagyok, h milyen...

2012. jan. 23. 18:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan, mint a pc-s. Ha tudod touchscreenről irányítani, tökéletes. Még az én gyenge Wildfire S-emről is elfut. Ha ingyen akarod, mobile9.com-ról szedd le.
2012. jan. 23. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a grafikája gagyibb, a látótávolság nagyon minimumom van és ez zavaró. Meg az irányítás is rossz
2012. jan. 23. 18:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy milyen a PSP-s verzió, akkor tudod mihez viszonyítani. Mert annak sem olyan a grafja, mint a pc-s verziónak, de nagyon jól megy.
2012. jan. 23. 19:01
 5/12 anonim ***** válasza:
A PSP-snek sokkal jobb a grafikája. Főleg a Vice City stories-nak.
2012. jan. 23. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
De ez nem a Vice City... Ez a GTA III
2012. jan. 24. 14:49
 7/12 anonim ***** válasza:
De a Liberty City Stories-nak is jobb. Az meg lényegében ugyanaz. És a PSP-nek 5-ször gyengébb a hardvere, mint egy mostani okostelefonnak...
2012. jan. 24. 15:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Hááát... Pl. a Samsung Galaxy Mini vagy a Blade (alap rommal és nem felhúzva) kétszer olyan erős nincs mint egy PSP.
2012. jan. 24. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Aztán azokon nem is megy...Max a butított verzió, de még az is szaggat. A PSP-n meg száguld sokkal jobb grafikán. Érdekes dolog az optimalizáció...
2012. jan. 24. 19:10
 10/12 anonim ***** válasza:

majd ha a PSP-nek is kell egy ilyen szintű launchert, egy modemet, és még számtalan más háttéralkalmazást futtatnia, beszélhetünk róla.

Amúgy, miután átírsz pár file-t, szebb lesz, mint PSP-n (legalábbis az én S2-mön szebb)

2012. jan. 27. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!