Ez a processzor AMD Bulldozer 4x FX-4100 3.6GHz AM3 milyen alaplappal kompatibilis?
Ez a processzor AMD Bulldozer 4x FX-4100 3.6GHz AM3 milyen alaplappal kompatibilis?
(Konkrét nevet kérnék)
Csak 95W -os TDP -je, így az összes olyan alaplappal kompatibilis lesz, ami AM3+ jelölésű.
Néhány példa:
kicsit off de csak jótanácsként mondom hogy nem éri meg ezt venni.. egyes phenomok is nyujtják a Bull teljesítményét, és némelyik egy 10-essel olcsóbb.. pl sztem játkra a 960T is tökéletes vagy a 965-ös.. (mivel 4magos Bullt választottál gondolom játékra kell) Sztem várd meg az FX-4170-et.
de csak h a kérdésre is válaszoljak: [link]
Ahogy P.O.C írta minden AM3+-ossal.
Amúgy azt meg tényleg várhatod hogy valaki az összest felsorolja...
Esetleg ha leírod mire kell CPU és mennyiből kell alaplap akkor tudunk segíteni.
Akkor elárulok valamit szerinted ezt mi ért írtam?:"Esetleg ha leírod mire kell CPU és mennyiből kell alaplap akkor tudunk segíteni." Talán azért mert többet is szeretnék segíteni. Mivel az FX-4100 nem tartozik az épp ideális vételek közé ezért akartam megtudni mire is kell CPU hát ha tudok jobb alternatívát. Az meg szép hogy pl H14 linkelt egy lapot ami jó lenne, de "fasza" kis Etron USB3 vezérlője van. Az is szép hogy kaptál egy hosszú listát, de annyi szakértelemmel hogy nem tudod melyikkel kompatibilis szerinted pont az ideális lapot fogod venni, vagy az árában egy rosszabbat? Tedd a szívedre a kezed és úgy írd le hogy ennyiből meg tudtad melyik lett az ideális választás.
"ugyanis NEM HASZNOS GOMB meg lett nyomva"
Legyen nem mintha érdekelne, de tudd én felajánlottam hogy segítek processzor és alaplap kombót választani. Na szóval várom mennyiből kell CPU és mire no meg alaplapra mennyi van.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!