Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a CPU hűtő mennyire jó?

Ez a CPU hűtő mennyire jó?

Figyelt kérdés
Corsair A70
2012. jan. 22. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Kicsit

két venti miat elég hangos lehet

2012. jan. 22. 14:44
 2/7 anonim válasza:
Sztem nem lenne "elég" hangos...igazábol ha bosszant h a procid melegszik..mint a legtöbb mai fiatal egy idiota trendet követve..ne zavarjon ha hallod a venti hangját..ha meg a földön van a géped nem veszed észre...és Jó a hütö..
2012. jan. 24. 23:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Mi a baj abban ha hallom egy kicsit a venti hangját? A gép meg mindig is a földön volt... -.-"
2012. jan. 24. 23:51
 4/7 A kérdező kommentje:
De azért ment a zöld kéz!
2012. jan. 24. 23:51
 5/7 anonim válasza:
nincs azzal baj h a földön van..nekem is ott volt egészen tegnapig..most átalakitás alat áll a gépem és egy cipösdobozban van összeszerelve...:D:D:D elég extrém...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD de rendesen megy :D és engem se zavar a venti hangja a lényeg h hű"ccs"ön
2012. jan. 25. 05:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ha hangos a hűtő a biosban bekapcsolod a cool n quiet funkciót és már nem hangos :D
2012. jan. 25. 08:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is jó hűtő! De van ettől jobb/olcsóbb választás pl Arctic Cooling Freezer 13,vagy ennek a pro változata. Nekem a pro nélküli van,és teljesen meg vagyok elégedve vele. Tuningra is megfelel,ha valaki melegíteni akarja a prociját. Jah,és HALK...
2012. jan. 25. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!