Winchester probléma talán? Ötletek?
Üdv! Adott egy gép amit újra szeretnék rakni, de nem volt hozzá winchester, ezért egy régebbi gépből szereztem 2 winchestert, nos rádugtam őket minden oké, észlelte az egyiket, lehúztam, bedugtam a DVD meghajtót hogy bootolom róla az XP-t és újratelepítem, és megformázom a winchestert, de most már nem hogy még nem is észleli, de még a DVD meghajtókat is csoda ha észleli, egyszerűen semmi nem történik.
Van hogy ki írja Detecting IDE Drives... és ott megfagy.
Jumpert már raktam összevissza, mindenhogy megpróbáltam de nem jön össze.
Önmagában a winchestert dugom csak rá, semmi meghajtó, de még úgy sem észleli.
Már kezdek nagyon türelmetlen lenni mert ötletem sincs, nyilván nincs baja a winchesternek ha működött 2x is... a gépben.
Már kifogyok lassan az opciókból.
Ötletek?
Próbáltam minden jumpert kivenni, úgy se ért semmit se.
Ha rendesen be van "jumperolva" mindkét meghajtó (pl. vinyó primary master, DVD secondary master), és nem ismeri fel a BIOS egyik eszközt sem, akkor vagy mindkét meghajtó adta fel a küzdelmet, vagy az IDE vezérlőd rossz.
(Én még mindig a jumperolást nézném át...)
Hát úgy látszik megadta magát az egyik meghajtó, mert a másikat csak simán masterba beraktam, észlelte gond nélkül.
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!