Ez szerintetek jól össze van váalogatva és megéri az árát?
AMD PHENOM II X6 1055T 2.8Ghz/9MB AM3 BOX cpu
Kingmax DDR3 1600Mhz 2GB
Kingmax DDR3 1600Mhz 2GB
Samsung SH-222A 22x sata dvd író fekete
COOLERMASTER Elite 335 ATX
Gigabyte 870A-USB3L skt940 (870 / SB810, FSB5200, 2xDDR3 1866MHz, 2xPCI-E, 1xGBE LAN, 14xUSB2.0, 2xUSB3.0, 6xSATA3)
130k picivel több.
Ez elég hiányos... plusz én AMD-t semmiképpen sem vennék, lehet olcsóbb de kb. fele annyit tud mint egy Intel.
ipon.hu -n van gépösszerakó, azt megpróbálhatod
Ezzel vitatkoznék ugyanis sok tesztben az AMD megverte az intel-t. Ha játékra kell akkor inkább egy magas órajelű 4 magos AMD-t tegyél bele. Mondjuk:
AMD Phenom ii x4 960t 3.00 Ghz
Egy jó alaplappal ki tudod húzni 3.40Ghz-re és feloldhatod benne a letiltott 2 magot.
" plusz én AMD-t semmiképpen sem vennék, lehet olcsóbb de kb. fele annyit tud mint egy Intel."
Most komolyan ezt muszáj volt? Adok egy tanácsot a következő ilyen értelmes gondolatot tartsd meg magadnak...
"én AMD-t semmiképpen sem vennék, lehet olcsóbb de kb. fele annyit tud mint egy Intel."
Ez még nekem, mint Intel-pártinak is durva :) És egyik fele sem igaz... Se nem olcsóbb, se nem a felét tudja.
"Egy jó alaplappal ki tudod húzni 3.40Ghz-re és feloldhatod benne a letiltott 2 magot."
Tegyük hozzá, hogy messze nem 100% az esély, hogy akár az egyik tuning-lehetőség is működni fog. Általában például nem poénból tiltanak le magokat.
Kérdező! Ez így elég béna felhozatal. Például 2x2GB memóriát betenni egy kétslotos alaplapba eléggé pazarlás. Egyrészt mert ilyen proci mellé később kevés lesz, mert a proci még bírná is egy jó ideig, de hamarosan a 4GB kevés lesz, akkor aztán vághatod ki a memóriákat. Igaz, hogy most olcsó a memória, de azért pazarolni nem kéne.
Milyen videokártya lenne mellé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!